Merkezimiz TÜSEB Başkanı Prof. Dr. Erhan Akdoğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından ziyaret edildi.
5 Ocak 2023 | 05:59

Türkiye Sağlık Enstütüleri Başkanlığı (TÜSEB) Başkanı Prof. Dr. Erhan Akdoğan ve Başkan Yardımcısı ve Türkiye Biyoteknoloji Enstitüsü Başkanı Doç. Dr. Rabia Çakır Koç, TÜSEB Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Teyfik Demir tarafından Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Metabolizma Hastalıkları Bilim Dalı Faz 1 Klinik Araştırmalar Merkezi’ni ziyaret ettiler. Faz 1 Merkezi Müdür Yardımcıları Prof.Dr. Fatih Süheyl Ezgü’nün sunumu, Prof. Dr. İlyas Okur ve Prof. Dr. Sevil Özger İlhan’ın bilgilendirmeleri ile merkezde yürütülen klinik çalışmaların dünü, bugünü ve gelecek planları konuşuldu.
Ziyarete Gazi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan, dekan yardımcılarından Prof. Dr. Özlem Güzel Tunçcan, Hastane Başhekimi Doç. Dr. Hasan Bostancı, Proje Koordinasyon Uygulama Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Elçin Özgür Büyükatalay ve Eczacılık Fakültesi Farmasötik Kimya Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr. Erden Banoğlu katıldı. Klinik çalışmalar ve ileri Gen Tedavileri ile ilgili çalışmalar etraflıca tartışıldı.

tüseb ziyaret-1